Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Meçhulim
Meçhulim

yıldırım aşkı

Yorum

yıldırım aşkı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1529

Okunma

yıldırım aşkı

bunca yıldır gördüğüm yıldırım
hani önce bir parlar,
sonra da derinden sesi gelir ya

bügün gördüğüm öyle böyle değil.
ortalıkta yağmur yok, yaş yok
öyle durup dururken,
çaaatt diye bir parladı

korkmadım
fakat tarif edilemez bir duygu,
insan durup dururken heyecanlanır mı?!

heryer bembeyaz
bulut oldum kaldım.

tansiyonum düştü, gözlerim karardı
ses sonralardan derinden gelse de
hala kendime gelemedim.

bir de yağmur yağsa, kesin boğulurum..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yıldırım aşkı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yıldırım aşkı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yıldırım aşkı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL