Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ferdi gökcek
ferdi gökcek

Mutluydum

Yorum

Mutluydum

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

698

Okunma

Mutluydum

Ben küçükken daha mutluydum
Sadece bir oyuncak için ağlar
Yenisi ile avunurdum
Kalbim kırılsada
Iki gün sonra unuturdum
Hayatımı temiz tutar
Bedenimi pislik ile kavuştururdum
Ben küçükken daha mutluydum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mutluydum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluydum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluydum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
semacık
semacık, @semacik
11.3.2013 23:01:54
5 puan verdi
küçükken istediğimiz alınsa çocuk yüreği hemen sevinir mutlu olurduk Ferdi bey..keşke hep çocuk kalabilseydik:(((
zaman değişti insanlar değişti mutlu olmaya çalışıyoruz..kutlarım şiirinizi..hayırlı geceler..selamlar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL