Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Noyan Safi Sel
Noyan Safi Sel

Eksik Tebessüme Devrimler

Yorum

Eksik Tebessüme Devrimler

3

Yorum

13

Beğeni

0,0

Puan

1031

Okunma

Eksik Tebessüme Devrimler









Kendi elindeki paslı bir bıçağa bakıp yalan söylemek gibidir
yaşamak ve yaşamamak dürüstçe

yüzlerinin kibirleri eflatun
dillerinde cümle moru
ölü bir yengeç taklidine yas sevinçleriyle

o benim
o benim yalnızlığım savaşı
ama uzun sürmeyecek
ten ve ter sessizliği

şimdi sokak lambaları size ait
boşalın şehirlere
caddelere
dualarınız ruh devrimleri kadar karanlık









...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Eksik tebessüme devrimler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Eksik tebessüme devrimler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Eksik Tebessüme Devrimler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sedanur
Sedanur, @sedanur
26.2.2013 15:00:51
karanlık dualar halbuki duada aklık nur bu kadar kirlimi insanlık yani ((



Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
25.2.2013 16:27:32
ve yarım dudakları

o yüzden asılı kalıyor çirkin gülüşleri de
sözleri de

en iyisi boşalsın şehirler ve sokaklar herkes kendi kuyusuna çekilsin

güneş doğru nefes alanların üstüne doğacakmış bundan böyle...


(her şiirind eayrı bir hava solutansın ve olumsuz eleştirecek en ufak şey bulamıyorum uzun zamandır).. çok iyiydi, çok beğendim ki.
eMİNeYZAMAN
eMİNeYZAMAN, @emineyzaman
25.2.2013 09:23:56
Sırtı donuk gecelerin
Sabahtan kalma alacakları çalar kapıyı
Yuzu silinmis sözleri toplar şiir
Gozlerinde umut ışığı



Tesekkurler sair..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL