Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
umit07
umit07

KUM KOKAR

Yorum

KUM KOKAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1238

Okunma

KUM KOKAR

KUM KOKAR

Bir garip yalnızlığın ortasındayım
nedense gözlerim hep nemli bakar
yaşamdan uzak artık çöldeyim
bundan sonra dudaklarım sana kum kokar

türkümüz de öldü artık
sazın teli kırıldı
bilmem ki bundan sonra nereden doğar
albümlerin arasında kurut bıraktığım çiçeği
koklarsın ara sıra kökü kum kokar

ümit atayman

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kum kokar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kum kokar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KUM KOKAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL