Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
umit07
umit07

LEYLAYI GÖRDÜM

Yorum

LEYLAYI GÖRDÜM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1609

Okunma

LEYLAYI GÖRDÜM

LEYLAYI GÖRDÜM

Leylayı gördüm anımsar mısın
hani kıvırcık saçlı gözleri ela
bir lakabı vardı deli gelincik
kaybolmamış güzelliği beli hala incecik

eskilerden konuştuk kavga yıllarından
Serhat vurulmuş hani o çok sevdiği
yıllar sonra evlenmiş bir mühendisle
zenginmiş ama gönlü yangın yeri

Leylayı gördüm anımsar mısın
hani cilveli kız saçları kara
seni sordu ayrıldık dedim
bir kızımız var gözleri ela

el sıkışmadık sarılarak ayrıldık
adres verdi evi sana yakınmış
omuzları çöktü birdenbire nedense
anladım ki aklına Serhat takılmış

ümit atayman

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Leylayı gördüm Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Leylayı gördüm şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LEYLAYI GÖRDÜM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL