Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
emrgl
emrgl

öyle oluyorki

Yorum

öyle oluyorki

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

857

Okunma

öyle oluyorki

Öyle oluyoki bazen yılım geçiyor gün gibi, bazen gün geliyor yıl gibi.
İşte o gün ruhumu bedenden alıp kaçmak istiyorum, tereyağından çekilen kıl gibi.
Bazen odam betondan dört duvar aşılmaz bi sur gibi, bazen çayır çimenlik kır gibi.
İşte o an, kozama çekilip birden uyanmak istiyorum uçmak için kanatlarımla tırtıl gibi.
Kır zinciri diye bağırırken hayaller yine bağlar elini kolunu yıkılışlar.
Debelen dur bu döngüde kırıcam diye ardından halsizce orada yığılıp kal.
Hayatı bi sisteme bağla ve depresyona girip çıkma sıkışıpta,
Yapamadıklarına keşkelerle başlayıp pişmanlıkla biten cümlelere sığınıp bak.
*emre gül

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öyle oluyorki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öyle oluyorki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
öyle oluyorki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
3.2.2013 06:01:48
5 puan verdi
Tebrik ederim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL