Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ethem acar
ethem acar

ZORDUR SENDEN AYRILMAK

Yorum

ZORDUR SENDEN AYRILMAK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1500

Okunma

ZORDUR SENDEN AYRILMAK

ZORDUR SENDEN AYRILMAK


Yıllarca düşündüm en zor ne diye,
Tonlardan ağır canım senden ayrılmak.
Nedensiz bilmem ki ayrılmak niye?
Ölümden ağır gülüm senden ayrılmak.

Dertli bedenim yorgun ve büzük,
Şaşırmış düğmeler bağrımsa çözük,
Güler mi ki çehrem buruşuk çizik,
Kolay mı aşkım senden ayrılmak.?

Acıda tatlıda biz bize olduk,
İyide kötüde yan yana durduk,
Senelerce diz dize,göz göze yandık,
Sana da kolay mı benden ayrılmak?

Ecel ayırırsa ona pes derim,
Bana izin versen kızar sus derim,
Yanımdan ayrılma yok bu rest derim,
Canıma kolay mı senden ayrılmak.???
Ömrüm HATİCE...!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Zordur senden ayrılmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zordur senden ayrılmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ZORDUR SENDEN AYRILMAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
29.12.2012 08:39:16
Evet dost Cana zarardır canandan ayrılmak
Bedeli candır ahiri yok olmak
Ayrılıklar olmasın dileklerimle
Kutlarım
Yüreğinin sesi daim olsun dilerim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL