Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
madly
madly

SEVGİLİME..

Yorum

SEVGİLİME..

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1828

Okunma

SEVGİLİME..

Hep yanımdaymış meğer
Ruhumun,bedenimin bir parçasıymış,
Başka bedenleri,geceleri
Sevgilim sanarken.

Onun bitmeyen sabrı,bekleyişi ve sevgisini
Hiç görmemiş, görmek istememiştim belkide.
Yaşadığım her acı,tatlı ne varsa yanımda olan
Her derdimde benimle ilgilenen
Geceleri bedenimi saran sarmayalayan.

Gönlüm kanatlanıp, uçup gittiğin de
Elleri boş öksüz, her geri döndüğün de
Beni çıkarsız,beklentisiz teselli eden
Kalbim başkası için çırpınırken
Çektiğim acıların tek şahidi olan
Görmediğim,göremediğim,
Sevgilim.

Sana yaptığım haksızlığı şimdi farkettim
Başka yerlerde ararken, iliklerime kadar sinmiş seni,
Göremedim.
Duyamadım

Şimdi baş başayız
Yalansız,riyasız sana aitim
İster at,ister sat
Kayıtsız teslim oldum.
Sevgini,varlığını hiç bu denli hissetmemiştim.

Yegane sevgilim;Yalnızlığım....

14 Şubat 2010 madly

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevgilime.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilime.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVGİLİME.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL