Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
aysemujgan
aysemujgan

Hayata tutunmak

Yorum

Hayata tutunmak

( 3 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2292

Okunma

Hayata tutunmak

Hayata tutunmak

Gökyüzüne bak
Ayışığı yok artık
Körlük gece açılan
Bir zambak gibi olsada
Tan ağardığında yüzeye çıkar
Yeis korkular

Bir piyanonun kırık tuşu
Eksik bir arya olsada
yinede bozamaz bütünü
Değecek çok şer var
Tutunmak için hayata

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Hayata tutunmak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayata tutunmak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hayata tutunmak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
girizgah
girizgah, @girizgah
14.10.2012 21:13:58
düşündüm de,,

her şey yolunda gitseydi ya da siyahı hiç bilmeden beyaz olsaydı her renk,,çok sıkıcı olurdu,,
CURLY_HAIR
CURLY_HAIR, @curly-hair
14.10.2012 16:45:03
5 puan verdi
Yaralı Yüreklere Merhem Gibiydi

Yüreğine Emeğine Sağlık
Tebrikler

Selam Saygı Sevgi Sabır ve Dua ile
A.E.O
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
14.10.2012 16:02:48
5 puan verdi
doluca şiirdi tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL