Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
ethem acar
ethem acar

BEN SANA AŞIĞIM BİLE

Yorum

BEN SANA AŞIĞIM BİLE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1142

Okunma

BEN SANA AŞIĞIM BİLE

BEN SANA AŞIĞIM BİLE


Dudağının kenarına sanki kelebek konmuş gibi
Yavaşça yukarı doğru kıvrılmasına
Bazen gözlerindeki o buğulu bakışının
Yüreğimin en derinine sızmasına
Uyurken o masum yüzündeki gülümsemenin
Rüyanda kim bilir neler gördüğüne meraklandırmasına
Aşığım desem, inanmazlar bana…

Hüzünlüyken yüzünde gördüğüm mahsun edaya
Gururunu gizleyemeyen o mağrur duruşuna
Öfkenle şimşek çakan,
Deniz kenarında yeşile çalan gözbebeğine
Parlayan yıldızlar gibi dalgalanan
Yumuşacık mis kokan saçlarına
Aşığım bit anem aşığım sana….
Hatice ÖMRÜM......

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben sana aşığım bile Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben sana aşığım bile şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN SANA AŞIĞIM BİLE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL