Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

GİDİŞLER

( 1 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

967

Okunma

GİDİŞLER

GİDİŞLER

Bir umuttur belki bekleyişler
Sersefil bıraktığında gidişler
yüzünden eksilince gülüşler
Sessiz kalır çığlıklarla düşler
.....k.g.şairin kırık kalemi...



--------------------------

kimselerden birşey bekleme !!
düş kırıkların fazla olur.
düş kırıkları keser acımassız !!
yüreğin enkaz olur......kutup güldane.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gidişler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gidişler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GİDİŞLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
pembedüşler
pembedüşler, @pembedusler
19.10.2012 01:27:39
Çok şey anlatmış dizeler.
türkmendağlı
türkmendağlı, @turkmendagli
11.8.2012 23:39:34
GİDİŞLER

Bir umuttur belki bekleyişler
Sersefil bıraktığında gidişler
yüzünden eksilince gülüşler
Sessiz kalır çığlıklarla düşler
.....k.g.şairin kırık kalemi...
kutup güldane (kutup güldane (şairin kır)

Her zaman mutluluk diye bir şey yok, ayrılıkta bu işin içersinde dizelerinizi kutlarım.Yunus diyarından selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL