Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
kutup güldane (şairin kır
kutup güldane (şairin kır

SESSİZ ÇIĞLIKLARLA NARA

Yorum

SESSİZ ÇIĞLIKLARLA NARA

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1023

Okunma

SESSİZ ÇIĞLIKLARLA NARA

SESSİZ ÇIĞLIKLARLA NARA

SESSİZ ÇIĞLIKLARLA NARA

Sana yetim,gözlerim,
hasret demler gecelerde.

Geceler gam çalar
geceler kara.

Sevdaya matem düşer
açtırır yara.

İsyanda kalır ruhum
sessiz çığlıklarla nara.

K.G...şairin kırık kalemi

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sessiz çığlıklarla nara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessiz çığlıklarla nara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZ ÇIĞLIKLARLA NARA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
pembedüşler
pembedüşler, @pembedusler
10.8.2012 02:06:35
5 puan verdi
Sessiz çığlıklarda kalmasın duygular,tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL