Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kutup güldane (şairin kır
kutup güldane (şairin kır

ÇOCUK YANIMIZ

Yorum

ÇOCUK YANIMIZ

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

918

Okunma

ÇOCUK YANIMIZ

Bir çocuk masumiyetinde kalmalı haylaz yanımız.
Biraz şımarık,biraz hüzün.
Sevecen ve sempatik olmalı
çocuk kalan öbür yanımız.
KUTUP GÜLDANE...ŞAİRİN KIRIK KALEMİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çocuk yanımız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çocuk yanımız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇOCUK YANIMIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
pembedüşler
pembedüşler, @pembedusler
18.8.2012 01:33:04
5 puan verdi
Çocuk yanımız olmazsa ,hayat çekilmezdi sanırım,tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL