Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KILINÇER
KILINÇER

İNSAN YARASI

Yorum

İNSAN YARASI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1030

Okunma

İNSAN YARASI

İNSAN YARASI



nasıl kahrolmaz nasıl çileden çıkmaz insan
çökerken karanlık umut göç eder
kan tüter duman duman

körpe hayatlar öğütülüyor kurşun yağmurunun türküsünde
kin dağlarının izi sürülürken bulutlardan
acılı gururlar “ vatan sağolsun!” diyerek yüreklere yığılıyor
çarmıha geriliyor umutlar sessiz çığlıklar kopan bakışlardan

kime baksak yüreğinde boğuluyor sessiz acı
hangi ışığa tutunsak kuşanıyor karanlığı

yıkamış mavilikleri kin kül rengi safralar kusuyor
karanlıklarda mehmet’e mevzilenmiş kurşunlardan
ihanet ayakta öfkeyle şahlanıyor her söz
kuyruğuna teneke bağlanmış ayrılıklardan
işin şakası yok yıldız yıldız kayıyor kınalı kuzular
cudi’de dağlıca’da çiçekler açmadan geçiyor bahar

hangi gerçeğe sığınsak kurşun yarası kan damlası
hangisinin hikayesini dinlesek insan yarası


M.Mustafa KILINÇER
5 Temmuz 2012/ Seferihisar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İnsan yarası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnsan yarası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İNSAN YARASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL