(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
şiir sadece mesaj olarak değil, şiir diliyle anlatım olarak da iyi bri şiir.
Bir şiir başka bir şiirle yorumlanamaz. Her şiir birciktir. Ancak duygu birlikteliği ve benzer çağrışımları da gözardı edemeyiz.
bir şiirimle şiirinizi paylaşmak istiyorum..
İSTİYORUM
her sabah öldürülmüşlüklere uyanan ortadoğunun babasız çocukları sizin için üretilmiş küçük kurşunları yok ölüm yetmediyse bir ölüm daha veriyorlar
kan kırmızı sokaklarda bağışıklık kazanmış sızılarınız oğul değilsiniz artık oğullarınız olmayacak
her harfi ezilmiş acımtırak katil bir tarih yazılıyor ortadoğuda
isterseniz hükümsüz sayın öfkemi acının demir kıskacı göğsümde akan kan yırtılan yürekten gelir onun için çatlar şakağımdaki damar onun için tırnaklarım avuçlarıma gömülü
kırmızı karanfiller taşıyıp, güvercinler uçurtmak istiyorum kan, barut, ateş, ölüm ölsün diye
kindar bir kurşunun açtığı yarayı öpmek istiyorum acıları dindirsin diye
minnacık elli masum çocuklar için bir zeytin dalı uzatmak istiyorum barış rüzgarları essin diye
Gök kanar, yer kanar, gül kanar. Vurulmuş bir bebek insanlık kanar...
ABD+İSRAİL ZULÜM VAHŞET ANONİM ŞİRKET vietnam filistin derken 3. filmiyle izleyenleriyle buluştu.şirket filmlerinin ortak özelliği başkarakterlerinin insan olmayışı... KİMİ HİNDU KİMİ YAMYAM KİMİ BİLMEM NE BELA HANİ TAÜNADA ZÜLDÜR BU REZİL İSTİLA kalemin daim olsun
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.