Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Mecit Aktürk
Mecit Aktürk

* BEN OLMALIYDIM...

Yorum

* BEN OLMALIYDIM...

1

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

2255

Okunma

* BEN OLMALIYDIM...

* BEN OLMALIYDIM...

Gerçeğe dönüşse bu gece rüyam
Erise mevsimler... yıllar... asırlar...
Hasret kalesinde yıkılsa surlar
O/nurlu âleme açılsa dünyam...

Bırakıp özlemi naatlarında
Bir seher yelinin kanatlarında
Yolunda sayısız cana kıyasla
Benden bahtiyarı olmazdı aslâ
Saadet asrına savrulsa idim
Resûlün yanında ben olsa idim

Hasret dedikleri ölüme eşse
Sînemìn oduna heceler şahit
Emâre kağıtta kordan ateşse
Alevli dizeler bu kula ait!

Sabırlar sınıra dayandığında
Sadakatli bir dost arandığında
Yolunda sayısız cana kıyasla
Benden bahtiyarı olmazdı aslâ
Derdiyle dertlenip, yoğrulsa idim
O Gülün yanında ben olsa idim.

Mecit AKTÜRK

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
* ben olmalıydım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz * ben olmalıydım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
* BEN OLMALIYDIM... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
diyari
diyari, @diyari
10.5.2012 10:56:01
üstadherzamanki tadında duygu dolu şaiirane bir sesleniş tebrikler selam ve sevgiler .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL