Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
Sabri Koca
Sabri Koca

SESSİZCE

Yorum

SESSİZCE

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1062

Okunma

SESSİZCE

Bambaşka bir çiçeksin
Bambaşka heyecansın
Şu günahkâr yüreğim
Bırak sessizce yansın.

Ne sevenler unutsun.
Ne sevilen ağlasın.
Hep aldatılan gönlüm
Kime ümit bağlasın.

Şu ölümdünyada
Kime güveneceksin.
Kime sırrını açıp,
Sevgilim diyeceksin.

Ecel gelsin sessizce
Beni dünyadan alsın.
Kalpler kementle bağlı
Çırpın ki kurtulasın.

Sabri Koca

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sessizce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZCE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç, @yakuphankilinc
25.2.2012 22:21:23
5 puan verdi
Güzel bir şiir okudum sayfanızda.
Gönlünüze kaleminize sağlık.
Saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL