Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
cihatkirdar
cihatkirdar

ÇİNGEN ATEŞİ

Yorum

ÇİNGEN ATEŞİ

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1178

Okunma

ÇİNGEN ATEŞİ

ÇİNGEN ATEŞİ

Kalbe kara çaldılar usta!
Çingen ateşlerinde oynayan
baldırı çıplak fahişelerin bile
düşlerinde yatarken bir masumiyet
Ki göğüslerinde
türlü günahlara yatmışlığım olmuştur çoğu defa

Lal inmiş,
yorgun dudaklarıma kondurduğun
bu veda busesi niye?

Söylemesi güç ama
Beni seviyordun hani?...

Cihat KIRDAR
21.02.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Çingen ateşi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çingen ateşi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİNGEN ATEŞİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL