Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ozkankul
ozkankul

GÖZÜM GÖRMESİN

Yorum

GÖZÜM GÖRMESİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

856

Okunma

GÖZÜM GÖRMESİN


Geçsin günler geçsin zaman
durmasın,
Seni benden alan kader bana
sormasın,
Arkanda sana ait bir hatıra
kalmasın,
Giderken seni gözüm görmesin,
Ellerim üşüsün de biçare kimsesiz,
Çığlıklara karışsın sesim sessiz,
Aşkı giydirdiğim mutluluk
bedensiz,
Severken seni gözüm görmesin,
Yalnızlığın resmini çizdiğim
boşluklara,
Yüz çevirdim içimdeki sahte
aşklara,
Yazlara elveda merhaba bütün
kışlara,
Ölürken seni gözüm görmesin,
Özkan Kul
/

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gözüm görmesin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözüm görmesin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÖZÜM GÖRMESİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL