Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Çeşminaz.
Çeşminaz.

Hadi yanılt

Yorum

Hadi yanılt

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

874

Okunma

Hadi yanılt

Hadi yanılt






En olmaz yerinden dokun
Hadi yanılt
Kapı önüne ser hazan yapraklarını
Basıldıkça un ufak edilsin
Kokusu gelsin ta uzaklardan
Sen bak sarının en hasıyla güze
Sonra
Varsın gelsin kara kış
Hüzne aşina gözlere…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hadi yanılt Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi yanılt şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hadi yanılt şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ayse_Elmaz
Ayse_Elmaz, @ayse-elmaz
12.12.2011 18:41:33
Keyifle okudum.Meydan okuma bu.....harika...
özgürakın
özgürakın, @ozgurakin
12.12.2011 15:09:34
Keyifle okudum tebrik ederim kaleminize sağlık
Nurefşan.
Nurefşan., @nurefsan-
12.12.2011 13:41:16
KISA VE ÖZ BİR BAŞKALDIRIŞTI.... HADİ YANILT...YAZAN KALEM HİSSEDEN YÜREK HİÇ SUSMASIN DİLEKLERİMLE KUTLUYORUM.SAYGILARIMLA
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL