Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
selma koç
selma koç

<>

Yorum

<>

( 4 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

3486

Okunma

<<seçme>>

<>

Kalışın bir nazire ise aşkımın gazeline
Gidişini bir beyitle tarih düşürüyorum yüreğime

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

<> Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz <> şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
<> şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
24.10.2011 18:17:55
5 puan verdi
öz sözdü kutlarım.
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu
Ozan İhlasi (Bekir Akbulu, @ozan-ihlasi-bekir-akbulut
24.10.2011 17:04:35
5 puan verdi
Kalışın bir nazire ise aşkımın gazeline
Gidişini bir beyitle tarih düşürüyorum yüreğime

yüreğinize saglıkbundan bir kitap yaılacak anlam var tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL