Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ozkankul
ozkankul

YAKIŞIR MI GİTMELER

Yorum

YAKIŞIR MI GİTMELER

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1005

Okunma

YAKIŞIR MI GİTMELER

YAKIŞIR MI GİTMELER


Bin bir parça duygularım,
Sonu gelmez kaygılarım,
Geçmek bilmez oldu sensiz ,
Yara bere sızılarım,

Aşkın adı sensin bende,
Teksin bu can bu bedende,
Ağlıyorum sessiz sessiz,
Yoksun şimdi bu evde,

Yalnız dost, yalnız cümleler,
Yaşamışız bak neler neler,
Bırakıpta beni sensiz,
Yakışır mı bu gitmeler...
Özkan Kul
/

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yakışır mı gitmeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yakışır mı gitmeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAKIŞIR MI GİTMELER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL