Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Sefa Yıldırım
Sefa Yıldırım

Gözleri Cennet

Yorum

Gözleri Cennet

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

854

Okunma

Gözleri Cennet

Cennetler yatıyor o gözlerin altında,
Ne olur ıslatma kirpiklerini,
Sonbaharlar soluyor ağladığında,
Ne olur karartma cennetini.

Kasırgalar kopuyor, sen of dediğinde,
Evren aydınlanıyor, sen güldüğünde,
Mutluluklar seninle yeşeriyor,
Ne olur sarartma yeşilliklerini.

Öfkeler susuyor sana saygıdan,
Sevinçler ağlıyor bir kenara çekilip,
Gözyaşlarım seviyor seni uzaktan,
Ne olur kurumadan gel, göreyim gözlerini.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gözleri cennet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gözleri cennet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gözleri Cennet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yüksel Erentürk YILMAZ
Yüksel Erentürk YILMAZ, @yuksel-erenturk-yilmaz
23.9.2011 20:06:12

Keşke üzerinde biraz daha çalışılsaymış güzel bir hece şiiri ortaya çıkacakmış. Lakin şiir aceleye gelince durum değişmiş. Öyle olunca da serbest katagorisine girmiş. Ama senin güzel şeyler yazabileceğine inanıyorum. Kalem güzel.
Sevgilerimle Kardeşim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL