Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Tsukuyomi
Tsukuyomi

ANKA

Yorum

ANKA

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1165

Okunma

ANKA

ANKA


Anka

Hiç yere konmadı altmış kanatlı

ki vurulduğunda
elzem gecenin izbe sessizliğinde

uzak ve yakın ne varsa aklın da
sustu

nefesinde kan soluğu taşıyordu
elif kuşağının
lal soluklu rüzgarları esiyordu kanatların da
kaf dağı çok uzaktı artık
eskiden yazılmış masalların kadınlarıda yoktu şehirde

gözlerinde bir damla kan olduğun yol
sesinde bir avuç kül kalmıştı herşeyden

söylencesi buydu ankanın
sırasını savdı ve uzunca bir uykuya daldı


GERİ DÖNÜŞLERİM 1


Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANKA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
28.4.2011 01:35:19
5 puan verdi

gözlerinde bir damla kan olduğun yol
sesinde bir avuç kül kalmıştı herşeyden

söylencesi buydu ankanın
sırasını savdı ve uzunca bir uykuya daldı

Dalmayan canlı mı var değerli dost yürek.zaman zaman da olsa sizi gizemli düşündüren dizeleriniz, okumak haz veriyor tebrik ediyor daimi başarılar diliyorum.selam saygımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL