Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
hilal-i akber
hilal-i akber

vazgeçiş

Yorum

vazgeçiş

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

946

Okunma

vazgeçiş


Olmayacak sevdalardan vazgeçtim
artık
sevmek uzak bir düş
bana
içine girdiğim her aşkta devdim
dev olduğum kadar acziyetim noksansız
büyük sevdalar umrumda değil artık.

Büyük yürekli kadınları bıraktım
aradığım küçük yürekli
minik bir kalbi olsun
isterse elleri kocaman
ama benim olsun o yürek
o yüreğin denizinde yatan ben.

büyük sevdalardan vazgeçtim
artık
hiç bir şey umrumda değil bedenim.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Vazgeçiş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vazgeçiş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
vazgeçiş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL