Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hilal-i akber
hilal-i akber

Elif-Aşkın Son Dansı

Yorum

Elif-Aşkın Son Dansı

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

2146

Okunma

Elif-Aşkın Son Dansı

Yaktım son sigaramı,
Dumanların esrarlı dansında
Bir kıvılcım olup
Elif gibi dimdik
Gözlerinde kayboldum

İncecikten yağarken kar,
Ilgıt ılgıt Elif oldum
Önce bir ses oldum
Sonra bir sır

Elif oldum esre bilmeden
Ötre görmeden sinem
Sinende boğuldum

Hiç söylemediğim sözleri yazdım
Hiç yakamayacak ateşe
Ve ansızın bitmeyecek yağmura
Önce Elif’e sonra kendime
İlklere ve sonlara kurban oldum

Derdime derman olamadan
Elif oldum...
Sırr-ı Hilal oldum....

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Elif-aşkın son dansı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Elif-aşkın son dansı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Elif-Aşkın Son Dansı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL