Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hilal-i akber
hilal-i akber

isimsiz

Yorum

isimsiz

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

770

Okunma

isimsiz

soğuğun buz ayazında,
geceler denize pranga olur da,
kayıkçılar yatar yorgunca kayıkta,
sevdalı arar sevdasını olanca.

kavga,insanın insanla,
insanın insanı,insafla.
kuytu köşe başında,
sevdalı ile yar arasında.

büyürken güller,solar
ölüm yakışmaz,kaçar
ay susar,gün susar.
sevdasevda karşısında;
susar.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İsimsiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İsimsiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
isimsiz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL