Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
karamanbey
karamanbey

Derkenarın Anlattıkları

Yorum

Derkenarın Anlattıkları

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

742

Okunma

Derkenarın Anlattıkları

Kilitli bir mahzenin perdelerini araladım
Zamansız bir çağda zihnimden saklanarak
Parmak uçlarıma sıçrayan eskimiş hikâyelerin
Sayfalarında yakaladım seni
Yorgun gözlerin mağrurluk meşalesini taşıyordu.
Hınzırca gülüşüne yakalandığımı hissettiğimde
Biliyordum gözyaşlarının çağlar öncesine seslendiğini
Sayfaları çevirmek, çevirmek seni gözlerimle
Bir kere daha hapsetmek arzusu içimi ısıtıyordu.
Ben o gün sahiplenmenin tohumunu saçtım
Sararmış el yazması yaprakların derkenarlarına
Seni o mahzende saklamanın acısıyla kavrulmaktı
Bildiğim, yapamazdım kendi elimle kendime açamazdım
Kendimle hesaplaşamazdım bildiğim bir şey vardı
Sen her sayfasına şerh düşülmüş olan ömrümün
En mahrem hikâyesi olmayı başarmıştın


Ahmet Konukseven

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Derkenarın anlattıkları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Derkenarın anlattıkları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Derkenarın Anlattıkları şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL