Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
haluk yolsal
haluk yolsal

Geceden Günler

Yorum

Geceden Günler

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

833

Okunma

Geceden Günler




kapılar dikildi önümüze
kestiler yollarımızı bir bir
gece gibiydi aydınlığı günlerin
demir parmaklıkların ardında
farkı yoktu aslında
günlerden gecelerin

kırdılar umutlarımızı tek tek
henüz bahardı
şarkılarımızı okutmadılar bize
kim söndürdü ışıkları
soframızda
paylaşmamızı istemediler ekmeğimizi
neden suskun ay ışığı bu akşam

sesler kesildi sokağımızdan
kaldırım taşlarında bir sessizlik oturuyor
ve gölgeler büyüyor köşe başlarında
yüreğim sıkışıyor birden
yalnızlık çoğalıyor içimde

tutukluyum son yirmi dört saattir
yüreğimi
bileklerimi sıkıyor kelepçeler
belki dışarıda hava ılık
odam koyu karanlığa boyanmış
demir ranzam güngörmüş
battaniyem tanıdık

kapılar paslı soğuk
kapılar boyuyor karanlığımı
üşüyorum
örtün kapılarımı

gece uzun demiyorum
uzunluk ne kelime
türküler okuyorum
türküler dokuyorum
geceden günlerime


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geceden günler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geceden günler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Geceden Günler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL