Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
MürselGündoğdu
MürselGündoğdu

Sudaki Ay Gibi Gönlüme Düştün

Yorum

Sudaki Ay Gibi Gönlüme Düştün

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

959

Okunma

Sudaki Ay Gibi Gönlüme Düştün


Sudaki ay gibi gönlüme düştün
Senden başkasına bakmayacağım.
Karanlık ruhuma bir ışık saçtın
Gayrı hüzünleri takmayacağım.

Elinde mahkûma dönse de canım
Azapla hicranla dolsa her yanım
Gözümden süzülüp aksa da kanım
Ben seni sevmekten bıkmayacağım.

Sevda yağmurları yağsa üstüme
Gökteki yıldızlar kaysa gözüme
Sel olsa dağların karı gönlüme
Artık yüreğinden akmayacağım.

Gönlüm susuzluktan yanıp kavrulsa
Bin bir çeşit iksir bana yoğrulsa
Bütün zalim oklar gönle doğrulsa
Senden başkasını sokmayacağım

İçimdeki dertler şavkınla dindi
Kararan geceler mehtaba döndü
Seninle kalbimin hicranı söndü
Bir daha gönlümü yakmayacağım.

Mürsel GÜNDOĞDU

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sudaki ay gibi gönlüme düştün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sudaki ay gibi gönlüme düştün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sudaki Ay Gibi Gönlüme Düştün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
frezya...
frezya..., @frezya---
2.3.2011 09:25:31
ne güzel...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL