İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Y. Kaya
Y. Kaya

Mutluluğa giden yol...

Yorum

Mutluluğa giden yol...

3

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1508

Okunma

Mutluluğa giden yol...

"mutluluk rüzgar ile avuçlanacak olsaydı
şimdiye çoktan kapamıştım sonsuzluğa gözlerimi
_________________herhangi bir dağın zirvesinde".

ve eğer ki birgün
bir hükümdar bana mutluluğu vaadedecek olursa
hiç şüpesiz redederim
H.z.Ömer gibi adaletli olmadıkça

çünkü tarih
anlık mutluluğa kurban giden nice kralların krallıklarına şahit...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Mutluluğa giden yol... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluğa giden yol... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluğa giden yol... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
(( hüzün ))
(( hüzün )), @--huzun--
7.2.2011 12:16:36
güzeldi şair mutluluğa giden yol...

kutluyorum...

saygımla...
Jale Keskin (Karadurmuş)
Jale Keskin (Karadurmuş), @jale-keskin-karadurmus
7.2.2011 11:31:44


Kısa ama çok etkili dizeler. Çok beğendim. Tebriklerimle dost.
DemAN
DemAN, @deman
7.2.2011 11:19:29
Derin dizelerdi, Adaletsizliğin hüküm sürdüğü bir zaman tünelinden. Kutluyorum

çünkü tarih
anlık mutluluğa kurban giden nice kralların krallıklarına şahit...



Yüreği selamlıyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL