Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
yakayık
yakayık

yitik kalbe

Yorum

yitik kalbe

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1007

Okunma

yitik kalbe

yitik kalbe

kırık bir hava
inceden damlıyor
yağmur gibi
eski bir özlem
güneş gibi doğarken
en sevdiğim çiçeklere
el gibi yabancı
el gibi ürkek
içimizde biriken cümleler
kısık bir nefes söylenemeyen niyetler
ve sen eski dost
eski özlemlerin ışığı
kalamadın yanımda
ölesiye dediğim zaman
şimdi söyle şarkını
ben yiene
klabindeyim
yitik kalbinde
eski tebessümüm

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yitik kalbe Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yitik kalbe şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yitik kalbe şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL