Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
yakayık
yakayık

hadi bul beni

Yorum

hadi bul beni

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1344

Okunma

hadi bul beni

hadi bul beni



Gözlerim simsiyah bakıyor dünyasına..
Zifiri karanlıkta yürüyorum ateşe.
simsiyah bir cehennem olmuş yüreğim
hadi bul cansız bedenimi!
sözün biitği yerdeyim.
suretim kayıp.
gördüğüm kabuslardan kaçıyorum.
uykularım tarumar olmuş.
kıyameti yaşıyorum!.
milyonlarca defa düşüyorum gözünden.
iliklerime kadar kan revan içinde düşlerim.
çocukluğum kadar ezilmekteyim.
şuurumu kaybetmişim.
deniz kenarına atıyorum kendimi
sokaklar kalabalık
bu şehrin kalabalık yanını seviyorum en çok
çünkü herkes biraz sen
yüreğime umut doğuyor güneşinde
gülümsüyorum
yalnızlığa tutunamayan kalbimi
alıştırmaya çalışıyorum..............

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hadi bul beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hadi bul beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hadi bul beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL