Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
barış şentürk
barış şentürk

KÜL OLAN

Yorum

KÜL OLAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

850

Okunma

KÜL OLAN

Nasıl da yakıyor dumanı nefesimi
Verdiğinde yaktığı gibi elimi
Giydiğimde tutuşturduğu gibi bedenimi
Nasıl da sarıyor şimdi dumanı yüreğimi…

Tutuşmuşken şimdi bir kibritin sevdasında
Savururken alevlerini rüzgar yüzüme
Oysa o yüzle
O yüzdeki gözlerle bakmıştım sana
O yüzdeki dille söylemiştim kelimelerimi duyuşlarına,
Küllerine uzanıyor ellerim
Ama daha sıcak değil
Daha kızıl değil yüzüm
Uzanıp dağıttığım saçlarından
Daha sıcak değil dokunduğumda sana yandığımdan…

Daha kor değil
Unutuşundan.

kül olan bir tek o değil ki...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kül olan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kül olan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KÜL OLAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL