Sararmiş benzin güle dönmüşsün Kurumuş suyun çöle dönmüşsün Ateşte yanmiş küle dönmüşsün Dön artık sevgilim dön artık bana
Bana gerçek değil serap olmuşsun Bu sevgi yüzünden deli olmuşsun Kısmeti bağlanmiş yolcu olmuşsun Dön artık sevgilim dön artık bana
MEHMET ÖZTÜRK
/28 MAYİS / 1985--
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
:):):)benim yazacağım yorumu sude hanım yazmış ......sude hanımı da tebrik ediyorum ..şiirinizi arşive ve yazdıklarınıza olan saygı ve nezaketinizi ...tebrik ediyorum ...yılların şiiri maşalllah ve hala duruyor ...bel ki de aynı duyguyla hatta üzerine özlem eklenerek okunuyor ...daha ne diyeyim .....sevgi de ki sadakat ve smimiye bu olsa gerek ....ama ..artık gözlerinizi ardınıza bakarak ağlatmayın ....yazıktır sizinde yüreğinize ...ALLAHA EMANET OLUN ...
Bunca yıl duymamışsa çağrını Dön artık demenin ne anlamı var? Zehir etmişse sana yaşamı Şimdi gelse de neye yarar?
O yıllardan bu yıllara dile kolay tam 25 yıl öncesinin duyguları...İnanılmaz geliyor hala geçerli olup okunması.... Tebriklerim de, sabrınızdan dolayı takdirlerimde çok güzel yürek... Sevgilerimle..
Sararmiş benzin güle dönmüşsün Kurumuş suyun çöle dönmüşsün Ateşte yanmiş küle dönmüşsün Dön artık sevgilim dön artık bana
Biz bir şekilde sesimizi duyuralımda ,dönerlerse de dönmezlersede kendileri bilir. Şiir dostu çok hoş bir çalışma okudum sayfanıza beğenilerimi bırakarak ayrılıyorum tebrikler.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.