Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ce
cengizoyke

Garibin Naaş’ı

Yorum

Garibin Naaş’ı

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1367

Okunma

Garibin Naaş’ı


Yine yumdu gözünü bir garip
Gidiyor yerine…
Dünyada hep ayaklar altında yaşamış
Fakat ne garip…
Herkesin başının üstünde
Garibin de yeri varmış...

Cengiz Öyke

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Garibin naaş’ı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Garibin naaş’ı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Garibin Naaş’ı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
17.12.2010 08:28:19
5 puan verdi
Çok güzel bir şiir okudum...

O ölüm anı geldimi herkes garip aslında ....Günahlarıyla sevaplarıyla garip....
Kutlarım.Saygılar..
Remziye DEMİR ÇİÇEK
Remziye DEMİR ÇİÇEK, @remziyedemircicek
16.12.2010 23:35:51
Fakat ne garip…
Herkesin başının üstünde
Garibin de yeri varmış...

Gerçek ama yüreğimizi sızlatan bir konuyu dillendirmişsiniz.teşekkür ederim.kaleminiz daim olsun.
sertuğ
sertuğ, @sertug
16.12.2010 16:27:12
5 puan verdi
Allah kimseyi yersiz bırakmasın,çok güzel,kutlarım,sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL