Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ALP ALTUNDAL
ALP ALTUNDAL

ARMAĞAN'ıma

Yorum

ARMAĞAN'ıma

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1572

Okunma

ARMAĞAN'ıma

O kadar çok
renk buldum ki sana
kül kedisi
safran sarısı / katran karası
Olmadın hiç umut mavisi
(desem de İNAN ma...)

O kadar çok
ad koydum ki sana
dün
Derya’ydın
ya da Filiz
belki Zeynep
belki Yeliz…
ARMAĞAN’ım oldun sonra
güneşi kaybettim ufkunda
DAHA NE DİYEYİM?
Sana...

Alp ALTUNDAL
Merzifon- 25-Ekim 2010


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Armağan'ıma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Armağan'ıma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARMAĞAN'ıma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL