Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
recepguness
recepguness

'GEL DESEN'

Yorum

'GEL DESEN'

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1316

Okunma

'GEL DESEN'

Gel desen gelecek kadar
Uzakta değildim belki
Bak yavaş yavaş azalıyor hayat
Artık kaybetmek olmasın istiyorum
Ama olmadı kimse, dur diyemedi
Ne ayrılığa ne ölüme
Sonra ne peki??
Umutsuz bekleyişler yapma düşler
İşte çaresizlikler içindeki çaresiz çareler!!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
'gel desen' Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 'gel desen' şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
'GEL DESEN' şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yakuti
Yakuti, @yakuti
15.7.2007 22:56:08
Umutsuz bekleyişler yapma düşler
İşte çaresizlikler içindeki çaresiz çareler!!!

Okuyucu siiri okur icinde kendince anlamlar bulur ben bu sozlerden alacagimi aldim
tebrikler sevgili siir dostu
maviyağmur
maviyağmur, @maviyagmur
15.7.2007 03:00:25
güzeldi tebrikler şiir dostuna........sevgiyle kalın..........
Ahmet1
Ahmet1, @ahmet1
15.7.2007 02:13:29
Tebriklr
yüreğine saglık .............
sena03
sena03, @sena03
15.7.2007 02:12:32
Gel desen gelecek kadar
Uzakta değildim belki


yüreğin dert görmesin
kalemine saglık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL