Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
GÖNÜL CESLI
GÖNÜL CESLI

Haziran da Bu Yağmur..

Yorum

Haziran da Bu Yağmur..

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1709

Okunma

Haziran da  Bu Yağmur..

Haziran da Bu Yağmur..

Güneş küstü,
Uğramıyor buralara..
Haziran da yağmur,
Bir başka acıtıyor canımı..
Sorma !
Yürekte olunca,
Sevda denilen ızdırap..
Dinmiyor gözyaşı,
Yetmiyor !
Bulutların arasından gözüken,
Yalancı güneş ışığı..
Isıtmıyor bedeni..
Ruhumu kaplıyor,
Kasvet bulutları..
Haziran da yağan bu yağmur,
Yüklüyor yine,
Göz bebeklerime çişiltileri..

Yazan: Gönül Cesli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Haziran da bu yağmur.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haziran da bu yağmur.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Haziran da Bu Yağmur.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
eceacar
eceacar, @eceacar
8.6.2011 23:53:27
Harikasın sevgili Gönül, her zaman ki gibi..Yazan kalemine gönlüne sağlık..
parkbeni
parkbeni, @parkbeni
27.6.2010 12:37:59
5 puan verdi
Günes küstü ugramiyor buralara..
Haziran da yagmur,
Bir baska acitiyor canimi..
Sorma..
Yürekte olunca sevda denilen izdirap..
Dinmiyor göz yasi,
Yetmiyor bulutlarin arasindan gözüken,
Yalanci günes isigi..
Isitmiyor bedeni..
Ruhumu kapliyor kasvet bulutlari..
Haziran da yagan bu yagmur,
Yüklüyor yine göz bebeklerime cisiltileri..



güzel bir aşk şiiri saygılar

Etkili Yorum
Mehmet  Ali Özmen
Mehmet Ali Özmen, @mehmetaliozmen
27.6.2010 03:56:12
Aşk ta karşılık beklemek yoktur. Aşığın duası her an “Yarabbi onun hakkında hep en hayırlısını nasip et, ona gelecek dertler, üzüntüler bana gelsin” diyebilmektir. Ya da “ Ben öleyim o kalsın, ben ağlayayım o gülsün … ” Ama en önemlisi Hz. Ebubekir’in duası gibi dua etmektir. Hani diyor ya “Yarabbi benim vücudumu o kadar büyüt o kadar büyüt ki cehennemde benden başka kimseye yer kalmasın.” İşte Aşık en azından diyebilmeli ki “Yarabbi benim vücudumu iki kişilik yap eğer onun cezası varsa onun yerine de ben yanayım, yer kalmasın cehennemde o dışarıda kalsın”

kutlarım değerli kaleminizi yüreğinize sağlık.....
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL