Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
fikret ediş
fikret ediş

SENDEN SONRA

Yorum

SENDEN SONRA

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1021

Okunma

SENDEN SONRA

Senden sonra hiç bir şey değişmedi,sevgilim,
Her şey yerli yerinde eskisi gibi,
Gök mavi,deniz mavi hala,
Güller budayıp,papatyalar dikiyorum bahçeye,
iki kuşum vardı birisi öldü,
Yalnız kaldı kanarya,
Yumruğunu vurup kırdığın aynada,
Parmak izlerin.
Saç tellerin kaldı yastığında,
Kokun kapı ardında ve duvarda resmin,
Senden sonra hiç bir şey değişmedi sevgilim.
Geceler daha erken çöküyor şehre,
Gündüze daha geç kalkıyorum,
Fakat her şey yerli yerinde ,
Bıraktığın gibi,

""Zaman bir tek aşkı eskitmez,hep aynı kalır""

FİKRET EDİŞ
23/05/2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Senden sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENDEN SONRA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
melek32
melek32, @melek32
22.12.2009 18:04:08

""Zaman bir tek aşkı eskitmez,hep aynı kalır"

yüreğinize selamlarımla tebrikler yüreğinize kaleminize.
selçuk Bozdağ
selçuk Bozdağ, @selcuk-bozdag
19.12.2009 12:17:52
tebrikler sıcak dizeler için
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL