Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
attila bozoğlu
attila bozoğlu

ROMANTİK MELODİ

Yorum

ROMANTİK MELODİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1683

Okunma

ROMANTİK MELODİ

ROMANTİK MELODİ

Efkar bastı yine bu akşam.
Gelip geçen onca seneleri,
Onca aşkları,
Onca kopuşları , ayrılıkları düşündüm.
Güneş batıyor, yavaş ve tembel.
Foça semaları alev alev.
Çok eskilerden kalmış dökük bir bank.
Oturdum deniz kenarında.
Arada ,başını sudan çıkartıp,
Acı , acı gülümseyen yaşlı fok,
Benim kırçıl, deli karabatak bir yanımda,
Seni düşünüyorum.
Kulaklarımda çınlayan ,
Hayallerimde , gezinen tatlı bir melodi.
Hani diyorum,
Olur ya,
Gelirsen bir gün,
Deniz Kenarında,
Taşlara serdiğimiz eski bir kanaviçe örtü,
Biraz peynir , birazda yeşillik bir şeyler.
İnan, başka hiçbir şey istemiyorum senden.
Yalnızca ellerini tutmak,
Kokunu duymak,
Gözlerinin yeşilinde yüzerken ,
Bir duble rakı yudumlamak.
Bütün düşlediğim bu.
İşte bu kadar.
Çok mu?

Atila Bozoğlu – Eski Foça

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Romantik melodi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Romantik melodi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ROMANTİK MELODİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL