Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
muratkartal
muratkartal

Anlamadım...

Yorum

Anlamadım...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1144

Okunma

Anlamadım...

Biri geldi sevdadan dem vurdu
biri yalın ayaklıların kavgasından
sıkıştım arada kaldım...
Anlamadım,
bir sokak kadınından duyduğum
bir şiir gibiydi hayat
sadece iki cümle
bir nakarat...

Ve birileri geldi
bir parmağı hep gecede
karanlıkları gösterdi
biri doğan güneşi
ikiside aynı şeyi söyledi
işte yaşam...
Anlamadım,
bir çocuktan duyduğum
bir masaldı hayat
biri cudiye oturmuş gemi
bir diğeri kaf dağında bertaraf...

Ve yıllar geçti aradan
birileri hep bir şeylerden dem vurdu
gözlerimiz yanılmış gibi gördük hayatı
ve anlamsızdı her şey
Anlamadım,
annemden duyduğum
bir gerçekti hayat
saçımı okşarken gözlerinden okuduğum...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anlamadım... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlamadım... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlamadım... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL