Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsa inan
İsa inan

Deniz Gezmiş'e

Yorum

Deniz Gezmiş'e

( 5 kişi )

3

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

12625

Okunma

Deniz Gezmiş'e

Deniz Gezmiş'e

SEVDAYA

‘’ urganları yapan usta
bir ağaçta
ölü buldu kendini ‘’
( Hasreti isa )

uzuyor yol
atlar çok uzakta
Deniz
karanlıktan
gölge
kardan
adam yapıyor
hoşça kal yarın
demiyor hiçbir zaman
bu sevdaya kuru bir yel çiziyor
çiziyor
darağacına üç fidan
kılı kıpırdamadan
yüzsüz, kirli bir tarih
şafakta sallanan
aslına bakarsan
06 mayıs UTANÇ
Hasreti isa

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Deniz gezmiş'e Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Deniz gezmiş'e şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Deniz Gezmiş'e şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAŞAYANKELİME
YAŞAYANKELİME , @yasayankelime
17.10.2009 12:25:48
5 puan verdi
siir için gónülden tesekkür ediyorum..

tebrik ediyorum..

saygi ve selamlarimi gönderiyorum..

.......

sivaslıcengiz
sivaslıcengiz, @sivaslicengiz
3.7.2009 11:22:30
5 puan verdi
yıllar sonra 06 mayıs'ın bir UTANÇ olduğu anlaşıldı fakat neye yarar.gidenler çoktan gitmişti bile. dostum.selam ve saygılarımla.
hevalistan
hevalistan, @hevalistan
26.6.2009 22:03:09
ülkemizin aydınlığı için kendini ateşe atan yiğit devrimcileri de saygıyla anıyorum
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL