Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
kilisli ressam rüstem kor
kilisli ressam rüstem kor

SEVDA DURAĞI

Yorum

SEVDA DURAĞI

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

3,0

Puan

1431

Okunma

SEVDA DURAĞI

SEVDA DURAĞI

SEVDA DURAGI ( beste )


Gözyaşınla yıkandım bir sevda duragında ,
Azrail beklermiş ahh o güzel dudaklarda,
Ne güzel yasamıştık o mechul baharlarda.


Ben bir kayık, sen dalgasın,
Vurabildigin kadar vur.
Ben bir dalım, sen rüzgarsın,
Kırabildigin kadar kır.


Can mı kaldı can alacak,
Hal mı kaldı dayanacak
Bu sevdadan sag cıkacak
Tanımıyorum.


Ne verdinki ne bulasın,
Ne ettinki ne olasın
Beni böyle yaktın ya
Benden beter olasın…


ŞAİR: KİLİSLİ RESSAM RÜSTEM KORKMAZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

3.0

100% (1)

Sevda durağı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevda durağı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDA DURAĞI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Günışığı
Günışığı, @gunisigi55
22.5.2009 13:17:36
3 puan verdi
İÇTEN DİZELERDİ...AMA BEN İLAHİ ADALETE BIRAKIRIM...
YÜREĞİNİZ VAROLSUN
SAYGIYLA...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL