Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sevil-ay
sevil-ay

Annem sen öp beni

Yorum

Annem sen öp beni

4

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1476

Okunma

Annem sen öp beni



Pır pır eder zaman
Kararsızlık ıngasında neye inanacağını şaşırır
Aşkın kurşuni denizinde yıkanan
Hep kabarıp dökülür sesinin bir yanı
Kaçamak cevaplarda
İmbatlarda
Köpürür üzüntüleri
Renk körü olmak ne kötü
Annem sen öp beni


Pır pır eder zaman
Akrep her tam vurur kendini
Adım adım gölgesiyle kavgalı Yelkovan
Saatin işi yok
Ha bire dönüyor
Bir gün başı dönecek diye korkuyorum
Annem sen öp beni
Cam kırıkları sevmesini bilmez ki



sevilay karaman




Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Annem sen öp beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Annem sen öp beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Annem sen öp beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ayhan ACAR
ayhan ACAR, @ayhanacar
30.3.2009 10:09:49
çok güzel dizelerdi,
saygılarımla
Hatice Dökmen
Hatice Dökmen, @haticedokmen
30.3.2009 09:10:27
Ne güzel bir bakış bu şaire CAM KIRIKLARI SEVMESİNİ BİLMEZ Kİ.Şiirin tümüne hakim olan bir satır beni çok etkiledi.Kaleminiz hep daim olsun ki bizlerinde dili olsun.Kutlarım.
Mehmet ORTA
Mehmet ORTA, @mehmetorta
30.3.2009 05:07:34
güzeldi kalp kırmamak lazım
sevgimle
akasyameral
akasyameral, @akasyameral
30.3.2009 01:48:43

Pır pır eder zaman
Akrep her tam vurur kendini
Adım adım gölgesiyle kavgalı Yelkovan
Saatin işi yok
Ha bire dönüyor
Bir gün başı dönecek diye korkuyorum
Annem sen öp beni
Cam kırıkları sevmesini bilmez ki


ANLAR BAŞ TACI EVLATLAR CAN TACI..
DUYARLI YÜREĞİNE SAĞLIK TEBRİKLER...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL