Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ne
necverez

Son gece bu,

Yorum

Son gece bu,

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1063

Okunma

Son gece bu,

Seni sessizce yaşayacağım,
Son gece bu,
Aşklar da unutulurmuş,
Hatıralarda.

Yalnızlığı hüzünlerime yüklerim bu gece,
Göz yaşını sevdalara,
Seni sensizde yaşar,
Alışırım gitmelere.

Ağır gelir gecenin siyahı,
Yüreğime,bu gece
Sığınır yıldızlara,
Sensizde ağlarım.

Ruhumun derinliğinde kaybolur,
Saklanırım bir başka bahara,
Sensizde doğar,bilinmez
Yeniden aşk, belki de.





Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Son gece bu, Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son gece bu, şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son gece bu, şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
samiarslan
samiarslan, @samiarslan
30.3.2007 22:26:33
HER GECEN BU GECE GİBİ KUTLU OLSUN KARDEŞİM
DemAN
DemAN, @deman
30.3.2007 19:35:46
"Ruhumun derinliğinde kaybolur,
Saklanırım bir başka bahara,
Sensizde doğar,bilinmez
Yeniden aşk, belki de."

Güzel dizelerdi ve içten...

Kutladım efendim

Saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL