Dünyayı temelinden değiştirmek isteyen kişi, önce onu yanlışsız olarak anlayabilmelidir. milovan cilas
Yiğit Metin Sevindik
Yiğit Metin Sevindik

NEYLEYEYIM…

Yorum

NEYLEYEYIM…

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

15

Okunma

NEYLEYEYIM…



Yaşarken kıymetimi bilmedinse,,
Ardımdan döktüğün o gözyaşı
neyleyim?
Sevgi, vakti geçince bir yük olur insana,
Solmuş dala su veren yağmuru,
neyleyim?

Bir selam çok görülmüş ömrümün baharında,
Sessiz kaldın en ağır dertlerin kıyısında.
Mezar taşı dinlemez geç kalan pişmanlığı,
Vefa varsa gösterilir insanın sağlığında.
Ardımdan akıttığın gözyaşlarını
neyleyeyim?

Yiğit Metin Sevindik

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neyleyeyım… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neyleyeyım… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEYLEYEYIM… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL