Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Gülen şair
Gülen şair

Dokunma

Yorum

Dokunma

( 1 kişi )

1

Yorum

8

Beğeni

5,0

Puan

67

Okunma

Dokunma

Dokunma

Ben susmadım, yalnızca içimde büyüdüm.
Karanlık ne kadar yürüdüyse üzerime,
ben o kadar ışık topladım içimde.

Bedenimdeki yaralar değil,
ruhumdaki direniş anlattı beni.
Gözyaşım aktı, evet…
Ama her damlada biraz daha güç öğrendim.

Benim adım güçtür.
Benim adım direnmek.
Ve benim adım
korkudan değil,
yeniden doğmak içindir.

Beni kıranlar çok oldu,
ama çöktüğüm yerden değil,
tutunduğum yerden konuşurum artık.

Her darbede eksilmeyi değil,
tamamlanmayı öğrendim.
Ve şimdi biliyorum:
Kadın susmaz…
Kadın yeniden doğar.”

Harika pirli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Dokunma Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dokunma şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dokunma şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Destancı
Destancı, @destanci
26.11.2025 11:33:49
Bazen insan kırılarak büyür acıdan olgunlaşır
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL