Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
bdbedri
bdbedri

*Zamanın içindeyiz*

Yorum

*Zamanın içindeyiz*

( 1 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

107

Okunma

*Zamanın içindeyiz*

*Zamanın içindeyiz*


Birbiri ardına eklenen günler gibiyiz
Aylar kovalar gibi birbirini
Yıllar zaten bir garip telaş içinde...

Bak işte,
Ekimdi
Kasımdı derken,
Gelmişiz yine yılın son demlerine.

Saymadan yaşamalı zamanı
Hesap tutmadan üçe beşe
Sevmeli yüreğinin alabildiğince

Madem hayat dedikleri kadar kısa
Ve olacaklar sır gibi muamma
Ne yarın için,
Gerek var endişeye.
Ne de çevirip başını,
Bakmalı düne..

Hayat diyorum!
Güzel şey aslında.
Sevdikçe,
Sevildikçe
Eksilmedikçe...

Bedri Demirpençe

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

*zamanın içindeyiz* Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz *zamanın içindeyiz* şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
*Zamanın içindeyiz* şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
hayatigundogdu
hayatigundogdu, @hayatigundogdu
21.11.2025 00:07:13
Bedri bey,

Ayların, mevsimlerin, yılların peş peşe dizildiği o akışın içinde; hayatın aslında ne kadar basit bir dengeyle güzelleştiğini çok temiz anlatmışsınz. Endişeyi bırakıp, dünü yük etmeyip, sevmenin ağırlığını hafifletmek… Şiirin özü tam da burada, Zaman hızlanır, insan dinginleşirse hayat gerçekten güzelleşir.
Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL