Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ugurunsesi
ugurunsesi

Kelimeler yetmez

Yorum

Kelimeler yetmez

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

55

Okunma

Kelimeler yetmez

Sırtımdaki ağrı gibi dertlerim
Kambur oldu durdu bugün
Anlattıkça büyüdü
Büyüdükçe daha da çok ağrıdı
Ağrıma gitti doğrular bugün

Büyüklerimiz anlatır, en güzelini konuşur
Dertlendirir, yaramıza acısız dokunur
Dün dünde kaldı der, bugün
Ben yine dünden geçemedim
Dertleri bilezik gibi taktım geziyorum
Altın gibi parladı bugün

Kelimeler yetmez diyeceklerimi
Gözüm söylemez görülenleri
Vücudum sustu bugün
Anlatırdı hiç durmadan, o da anladı beni
Birbir durmadan dinledi beni
Dost hamurunu yoğurdu bugün

Uğur Türkeköle
11.11.2025
05:30

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kelimeler yetmez Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelimeler yetmez şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kelimeler yetmez şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL